HE Auto leverer og monterer dæk af alle typer og størrelser til lastbiler, landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi har mange års erfaring med montering af dæk, og er leveringsdygtige i dæk til alt fra små og store landbrugsmaskiner, minimaskiner, gummigeder, lastbiler m.m.

Vi har et fast standardlager, når det gælder dæk, og derudover så er der dag-til-dag levering på de fleste dæktyper. Så uanset hvad, så går der ikke længe, fra du bestiller dæk, til det er monteret på dit køretøj.

Til landbrugs- og entreprenørmaskiner har vi en fagligt forankret forkærlighed for BKT-dæk, og når det gælder lastbiler, så er det primært dæk fra producenterne Firestone og Bridgestone vi sværger til.

Du kan afhente dæk, og få monteret dæk på dine køretøjer på vores værksted på Gl. Aalborgvej 217, 9632 Møldrup, men er der brug for det, så kan vi også komme ud til dig, og sørge for, at du er godt kørende igen.

Har du spørgsmål vedrørende dæk kan du kontakte Hans Erik Gammelby Jensen på e-mail: he@he-auto.dk eller telefon: 98 64 81 91.​