Hos HE Auto har vi mange års erfaring med reparation og udskiftning af hydraulikslanger og fittings på maskiner indenfor blandt andet industrien, landbrug, transport- og entreprenørbranchen.

Vi skifter og reparerer alt; fra standardhydraulikslanger på traktorer og minigravere til de mere ukurante hydraulikudfordringer, hvor der måske er brug for at tillempe fittings eller lignende, for at slangen passer på koblingen.

Det tager som regel mellem 15 minutter til en time at reparere eller udskifte eksempelvis en hydraulikslange eller en hydraulikkobling, hvis reservedelene er lagervare. Hvis ikke, så er der dag-til-dag levering fra vores fjernlager. Så uanset hvad kommer du ikke til at stå uden maskine ret længe.

Du kan få repareret eller udskiftet din hydraulikslange på vores værksted på Gl. Aalborgvej 217 i Møldrup, eller også kommer vi ud til dig og sørger for, at du har styr på hydraulikken.

Har du spørgsmål vedrørende hydraulikslanger kan du kontakte Hans Erik Gammelby Jensen på e-mail: he@he-auto.dk eller telefon: 98 64 81 91.​